Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Michelin tuo kesärengasmarkkinoille kaksi merkittävää uutuutta: Michelin Pilot Sport 5 ja Michelin Primacy 4+

Michelin tuo kesärengasmarkkinoille kaksi merkittävää uutuutta: Michelin Pilot Sport 5, urheilullinen rengas, jonka täsmällinen ajotuntuma tarjoaa nautittavaa ajoa ja enemmän kilometrejä1 ja Michelin Primacy 4+, kestävä ja pitkäikäinen rengas, jonka turvalliset ominaisuudet säilyvät käyttöiän loppuun saakka.

Michelin Pilot Sport 5 on rengas urheilulliseen ajotyyliin

Michelin Pilot Sport 5 on rengas urheilulliseen ajotyyliin; maaliskuusta alkaen sitä on saatavissa 44 eri kokoa 17 – 21 -tuumaisena. Siinä yhdistyvät ainutlaatuisesti urheilullinen suorituskyky ja huomattavan pitkä käyttöikä.

Michelin Pilot Sport 5 on kesärengas, jonka käyttöikä tärkeimpiin kilpailijoihin verrattuna on pisin sport-renkaiden kategoriassa. Renkaan poikkeuksellisen täsmällinen vaste kaarreajossa perustuu Dynamic Response -teknologiaan, joka on osoittanut tehokkuutensa moottoriurheilussa. Renkaan rakennetta peittävä aramidi- ja nailonkuiduista koostuva vyökerros varmistaa erinomaisen ohjausvasteen, minkä ansiosta ajonautinto on parhaimmillaan. Renkaan hallittavuus on korkealuokkainen, sillä sen pito- ja jarrutuskyky on erinomainen sekä kuivalla että märällä alustalla. Dual Sport Tread Design kulutuspinnan muotoilussa tarkoittaa, että sen sisäreunan avoimempi kuvio tehostaa pitoa märällä alustalla ja jäykemmät kuviopalat ulkoreunalla varmistavat pidon kuivalla alustalla.

Michelin Pilot Sport 5 -renkaan sivujen syvänmusta, samettimainen viimeistely korostaa auton ulkonäköä. Tämä muotoilu sai Red Dot Awardin myöntämän vuoden 2021 Contemporary Good Design Award -palkinnon.

Rengas erottuu entistä lyhyemmän jarrutusmatkansa ansiosta märällä tienpinnalla kuluneenakin. Parannus perustuu Michelin EverGrip teknologiaan, jossa nerokkaasti yhdistetään kaksi kulutuspintakumin kerrosta toisiinsa. Tällä tavoin kompensoidaan kulumisen aiheuttaman kuvionsyvyyden väheneminen siten, että kuvion urat säilyttävät vedenpoistokykynsä kuluneessakin renkaassa.

Michelin Primacy 4+ sedan- ja SUV-malleihin lanseerattiin markkinoille vuoden alussa.

Turvallisuus ensimmäisestä viimeiseen kilometriin sekä pitkä käyttöikä ovat Michelin Primacy 4+ -renkaalle tunnusomaiset ominaisuudet. Renkaita on maaliskuuhun mennessä saatavissa 96 eri kokoa 16–19 tuumaisina. Vuoden 2022 loppuun mennessä saatavissa on kaikkiaan 121 rengaskokoa 16–21 -tuumaisina.

Michelin-kesärenkaiden uusimmat sukupolvet kattavat suuren osan erilaisten kesäolosuhteiden ja ajotyylien rengastarpeista. Kestävän ja korkeatasoisen suorituskykynsä ansiosta niiden turvallinen käyttöikä on pidempi, mikä myös pienentää niiden ympäristöjalanjälkeä.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi