Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Navionics esittelee uudet 2022 merikartat

Garmin Ltd.-yhtiön (NYSE: GRMN) yksikkö Garmin®International, Inc., joka on maailman johtava ja innovatiivisin vene-elektroniikkavalmistaja1, on tänään ilmoittanut, että Garmin-brändeihin kuuluva Navionics® päivittää venekarttavalikoimaansa julkaisemalla uusia Navionics®+-merikarttoja ja Platinum+™-premium-merikarttoja.

Siirtymän helpottamiseksi sisä- ja rannikkovesien välillä Navionics+ ja Platinum+ kartoissa on nyt uudet, kohdistetut kattavuusalueet ja all-in-one-karttaratkaisu, jossa yhdistyvät yksityiskohtainen rannikko- ja avomerialueiden sisältö sekä kattava valikoima edistyksellisiä ominaisuuksia, jotka toimivat hyvin monissa karttaplottereissa2.

“Jo vuosien ajan Navionics on toimittanut täydellisen valikoiman hyödyllisiä navigointityökaluja ja -omi­naisuuksia huviveneilijöiden, kalamiesten ja purjehtijoiden käyttöön kaikkialla maailmassa. Yksinkertais­tettu valikoimamme sisältää uutta, yhdistettyä sisältöä sisävesi- ja rannikkoalueilta kaikissa Platinum+-kartoissa, mikä helpottaa veneilijöiden liikkumista suosikkivesialueillaan”, kertoo Navionics-yhtiön myynti- ja yrityskehitysjohtaja Marcello Albanese. “Lisäksi veneilijöillä on edelleen käytössään samat sisältö ja premium-ominaisuudet, kuten tarkka pohjanmuotojen varjostus peittokuvana, mikä tekee navigoinnista turvallisempaa ja nautittavampaa niin järvillä kuin rannikkovesilläkin.”

Navionics+ ja Platinum+-karttojen kattavuus on suurempi kuin millään muulla kartalla, ja ne ovat tällä hetkellä myydyin merikartta1. Kartat sisältävät lukuisia ominaisuuksia, mm. jatkuvat karttapäivitykset, karttojen peittokuvat ja edistyksellinen reititystekniikka, jotka on suunniteltu opastamaan veneilijöitä sulavasti vesillä tai ohjaamaan kalamiehet nopeasti mahdollisille kalapaikoille. Yhden vuoden tilaus sisältyy Navionics+ tai Platinum+-karttakortin ostoon. Se on nopea ja helppo tapa saada käyttöönsä rajoittamattomat päivittäiset päivitykset Navionics Chart Installerin kautta tai käyttämällä Plotter Sync-toimintoa Navionics® Boating-älylaitesovelluksessa. Navionics+ ja Platinum+ sisältävät myös syvyyskäyrät 0,5 metrin välein, yhteisövinkit, syvyysvarjostukset ja matalan veden varjostuksen, jotka tarjoavat paljon tietoa sisä- ja rannikkovesistä.

Veneilijät ja kalamiehet saavat käyttöönsä vielä enemmän edistyksellisiä ominaisuuksia päivittämällä Platinum+-premiumkarttaan. Platinum+-karttoihin kuuluu Navionics+-kartoista löytyvien vakiokartta­omi­nai­suuksien lisäksi pohjanmuotojen varjostus, tarkat satelliittikuvat, SonarChart™-varjostuspeitto­kuvat, ainutlaatuiset 3D-näkymät, ilmakuvat, jne.

Navionics+-vakiokarttakortit ja Platinum+-premiumkarttakortit ovat saatavissa Q1-Q2/2022 aikana suositushintaan 165-362 euroa kattavuudesta riippuen. Navionics+ ja Platinum+-kartat voidaan aktivoida Chart Installerin kautta tai Navionics Boating-älylaitesovelluksessa. Navionics+-kartat ja Platinum+-premiumkartat ovat yhteensopivia useimpien markkinoilla olevien karttaplottereiden kanssa. Lisätietoja Navionics+ ja Platinum+-karttojen kanssa yhteensopivista kolmannen osapuolen karttaplottereista löydät täältä.

Vuoden 2020 ilmoitettujen myyntitietojen perusteella

Navionics+ ja Platinum+-karttakortit eivät ole yhteensopivia Garmin-karttaplottereiden kanssa

3 Route guidance-toiminto on tarkoitettu vain reittisuunnitteluun eikä sitä voi käyttää korvaamaan turvallisia navigointitoimia

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi