Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Neste ostaa Walco Foodsin vahvistaakseen uusiutuvien raaka-aineiden hankintaansa

Neste, maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin ja uusiutuvan lentopolttoaineen valmistaja, on sopinut ostavansa kokonaan Walco Foodsin, irlantilaisen eläinrasvojen toimittajan. Kaupan toteutuminen edellyttää tavanomaisten ehtojen täyttymistä sekä viranomaisten hyväksyntää.

“Tämä on tärkeä askel Nesteen kasvustrategian toteuttamisessa. Tällä yritysostolla jatkamme maailmanlaajuisen jäte- ja tähderaaka-aineiden hankinnan vahvistamista ja kasvatamme hankintakykyämme Irlannissa”, sanoo Nesteen toimitusjohtaja Matti Lehmus.

Yhdessä aiempien yrityskauppojen kanssa, joita ovat IH DemeterBunge Loders Croklaan ja Count Terminal Hollannissa sekä Mahoney Environmental ja Agri Trading Yhdysvalloissa, Walco Foods kasvattaa Nesteen maailmanlaajuista jäte- ja tähderaaka-aineiden hankintaa. 

Walco Foods on vuonna 1996 perustettu perheyhtiö. Vuosien mittaan kehittyneen syvällisen tietämyksen ja markkinaosaamisen ansiosta Walco Foodsista on kasvanut johtava eläinrasvojen ja sivutuotteiden kauppayhtiö Irlannissa.

Neste jalostaa jätteitä, tähteitä ja innovatiivisia raaka-aineita uusiutuviksi polttoaineiksi sekä muovien ja muiden materiaalien vastuullisiksi raaka-aineiksi. Tämän mahdollistaa NEXBTL-teknologiamme, jonka avulla voimme muuntaa laajan valikoiman uusiutuvia jätteitä, tähteitä ja öljyjä huippuluokan polttoaineiksi ja muiksi tuotteiksi. 

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi