Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Nortonilta uusi paineilmakäyttöisen suorahiomakoneen ja tarvikkeet sisältävä pakkaus autoalan jälkimarkkinoille

Norton laajentaa autoalan jälkimarkkinoille suunnattua työkaluvalikoimaansa paineilmakäyttöisellä (pneumaattisella) suorahiomakoneella sekä yhteensopivilla katkaisu- ja napalaikoilla. Pakkauksena myytävän kokonaisratkaisun ansiosta törmäysvaurioiden korjauksessa tehtävät katkaisu- ja hiontatyöt käyvät nopeasti.

Autojen entisöinti- ja korjaustöissä metallia joudutaan usein työstämään vaikeapääsyisissä paikoissa, joten korikorjaamoissa tarvitaan tähän soveltuvia työkaluja, joilla työ sujuu nopeasti ja tehokkaasti. Nortonin uusi paineilmakäyttöinen hiomakone auttaa ulottumaan hankaliin paikkoihin ja ahtaisiin koloihin metallipintaa vaurioittamatta. Laite käynnistetään liipaisinta painamalla, ja siinä on kiinteä turvasuojus sekä tärinää vaimentava ja hallittavuutta parantava pehmeä kumikahva.

Pakkaus sisältää yhteensopivat Norton Blue Fire -sarjan 76 mm:n napalaikat ja suorituskykyiset 1 mm:n katkaisulaikat. Kokonaisratkaisu sisältää kaiken tarvittavan koripaneelien, alustapalkkien, pakoputkien, puristimien ja ruosteisten pulttien katkaisuun. Laite ja tarvikkeet toimitetaan käytännöllisessä laukussa, ja lisäksi pakkauksessa on mukana suojalasit.

– Nortonin uusi autoalan jälkimarkkinoille suunnattu pakkaus on kehitetty käyttäjien tarpeisiin. Paineilmakäyttöinen suorahiomakone on kevyt ja hiljainen, parantaa Norton Blue Fire -laikkojen suorituskykyä ja tekee katkaisusta ja hionnasta helpompaa ja nopeampaa muihin markkinoilla oleviin laikkoihin verrattuna, sanoo Joakim Baringe, joka toimii Saint-Gobain Abrasivesin myyntijohtajana Skandinaviassa ja Suomessa.

Lisätietoa Nortonin paineilmakäyttöisestä suorahiomakoneesta ja tarvikkeista saat sivustolla www.nortonabrasives.com.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi