Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Polestar julkaisee toisen erikoisversion CAKE Makka -sähkömoposta

Ruotsalaiset sähköisen liikkumisen premium-merkit Polestar ja CAKE esittelevät toisen Polestar-erikoisversion täysin sähköisestä Makka-moposta. Sen Sky-koriväri on sama väri, joka nähtiin ensimmäisen kerran Polestarin sähköisessä roadster-konseptissa.

Ensimmäinen CAKE Makka Polestar edition -erikoismalli oli väriltään Polestar Snow matta, ja se julkaistiin vuonna 2021. Ainutlaatuista Polestarin tuntumaa ja muotoilua kompakteihin sähkömopoihin tuonut ajoneuvo myytiin hetkessä loppuun. Erityisen ulkovärin lisäksi Polestar edition -erikoisversiossa on kapeat ajovalot ja Öhlinsin valmistamat vaimentimet. Sky-värillä viimeistellyssä mallissa on myös irrotettava takateline, joka helpottaa tavaroiden kuljetusmahdollisuutta. Se on muokattavissa erilaisille varusteille, kuten laatikoille ja istuimille, mikä tekee tästä sähköisestä kulkuvälineestä entistä mukautumiskykyisemmän.

CAKE Makka Polestar edition -version huippunopeus on 45 km/h, ja siinä on kaksi ajotilaa, jotka tarjoavat pidempää toimintamatkaa ja tasapainoista suorituskykyä. Ajoneuvon myynnistä ja toimituksesta vastaa CAKE, mutta Polestar edition on saatavilla ainoastaan valituilla Polestarin markkinoilla Polestar Additionals -verkkokaupasta* 14. joulukuuta, 2022 alkaen 5 300 euron hintaan.

*Polestar Additionals -verkkokauppa avattiin vuonna 2021. Se tarjoaa Polestarin lifestyle-tuotteita, kuten t-paitoja, huppareita, laukkuja ja vesipulloja, sekä liikkumisratkaisuja, kuten CAKE Makka -sähkömopoja ja Allebike Alpha -maastopyörien Polestar-erikoisversioita. CAKE Makka Polestar edition on saatavilla seuraavilla Polestarin markkinoilla: USA, Kanada, Ruotsi, Tanska, Norja, Suomi, Saksa, Itävalta, Sveitsi, Belgia, Alankomaat, Italia, Espanja ja Iso-Britannia.

Tutustu tarkemmin osoitteessa https://additionals.polestar.com/

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi