Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Ponsse esittelee uuden sukupolven H8-harvesteripään

Ponssen asema yhtenä maailman johtavista puunkorjuuratkaisujen toimittajista vahvistuu, kun markkinoille esitellään täysin uusittu PONSSE H8 -harvesteripää. H8-harvesteripäässä on voimakas syöttö, vahva ote sekä vankka, mutta ketterä runko. Uutuutena harvesteripäähän on saatavana Active Speed -toiminto, joka tekee harvesteripäästä suorituskyvyltään ylivoimaisen.

PONSSE H8 -harvesteripää

Active Speed – parantaa tuottavuutta rungon koosta riippumatta

Active Speed -toiminnon avulla harvesteripään toiminnan nopeutta voidaan säätää puulajien ja runkojen halkaisijan perusteella. Työ uutuustoiminnolla varustetulla H8-harvesteripäällä sujuu tuottavasti ja sujuvasti, olivatpa puut minkä kokoisia tahansa. 

– Olemme kehittäneet harvesteripäiden tuoteperhettämme aktiivisesti yhdessä asiakkaiden kanssa. Monet asiakkaistamme työskentelevät haastavissa olosuhteissa, joten heiltä saadut kehitysideat ovat parasta palautetta tuotteiden kehitykseen. Nyt lanseerattava, rakenteeltaan uudenlainen H8-harvesteripää soveltuu hyvin järeän puuston käsittelyyn, kertoo Janne Loponen, tuotepäällikkö, harvesteripäät.

Rakenne täysin uusittu

Uusi harvesteripää sopii tuoteperheen vahvimpiin PONSSE Ergo- ja PONSSE Bear -harvestereihin. Sahakotelon alue on entistä avarampi, minkä ansiosta se soveltuu entistä paremmin myös puustolle, jossa tyvilaajentuma on suurta. Hakkuupään rakenne on tehty helposti huollettavaksi ja rungon rakenneratkaisut entistä kestävämmäksi. Voimakas syöttö ja suuriakin runkoja tukevasti syöttörullien varassa kannatteleva geometria takaavat korkean tuottavuuden ja hyvän polttoainetaloudellisuuden. Ponssen kehittämän ja valmistaman Opti-ohjausautomaation automaattiset ominaisuudet ohjaavat rungon syöttönopeutta ja sahan liikettä puun halkaisijan mukaan sekä takaavat nopean ja tarkan katkonnan.

Kaikki PONSSE-harvesteripäät on rakennettu vastaamaan kaikkein rankimpien olosuhteiden vaatimuksia. Ne erottuvat yksinkertaisella ja vahvalla rakenteellaan, jonka ansiosta harvesteripäitä voi käyttää eri korjuuolosuhteissa. Kaikki PONSSE-harvesteripäät valmistetaan ja suunnitellaan Ponssen tehtaalla Vieremällä. Kokonaisvaltainen suunnittelu koskee niin mekaanisia osia kuin elektronista ohjausjärjestelmää, ohjainlaitteita ja ohjelmistoja. Valmistus on pitkälle automatisoitua, mikä takaa korkean laadun ja mittatarkkuuden.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi