Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Porin Biltema avataan ensi viikolla – keskeinen sijainti ja edulliset hinnat houkuttelevat ostoksille

Porin Biltema-tavaratalon ovet päästään viimein avaamaan asiakkaille reilun viikon kuluttua vuoden kestäneen rakennusurakan jälkeen. Suomen 17:s Biltema on toinen uuden konseptin mukaan rakennettu myymälä, jossa on myös oma kahvila, Biltema Café. Porin Mikkolassa sijaitseva uusi tavaratalo tarjoaa työpaikan yli 20 uudelle työntekijälle.

Bilteman työmaalla Porin Mikkolassa rakennustyöt ovat edenneet vauhdikkaasti kevään ja kesän aikana, ja nyt noin 7 000 neliön kokoinen, uutuuttaan hohtava tavaratalokiinteistö alkaa olla valmis avaamaan ovensa asiakkaille. Se luovutettiin yhtiölle pari viikkoa sitten, minkä jälkeen myymälää alettiin heti kalustaa ja tuotteistaa.

Nyt sisätöissä on päästy jo niin pitkälle, että Biltema Suomen toimitusjohtaja Jani Mahlakaarto ja ketjun rakentamisprojekteista ja myymäläkonseptista vastaava Teemu Salminen voivat paljastaa uuden myymälän avajaispäivänkin: Porin Bilteman avajaisia vietetään ensi torstaina 18.8. aamukahdeksasta alkaen. Avajaishulinat jatkuvat koko loppuviikon sunnuntaihin 21.8. asti, ja jokaiselle neljälle päivälle on luvassa hienoja avajaistarjouksia.

Jani Mahlakaarto on erityisen tyytyväinen Porin Bilteman sijaintiin Mikkolan alueella.

– Kun avasimme tavaratalon Mikkeliin heinäkuun puolessavälissä, käytimme fraasia helppo tulla, helppo asioida. Tämä pitää paikkansa myös Porin tavaratalon kohdalla erittäin hyvin, ellei jopa paremmin: Mikkola on Porin suurin kauppapaikka, jossa kaikki ruokakaupoista alkaen on lähellä. Meille on helppo tulla asioimaan esimerkiksi ruokaostosten lomassa, hän sanoo.

Teemu Salminen, joka on itsekin ollut urakoimassa myymälää kuntoon viimeiset viikot, on samoilla linjoilla:

– Olen huomannut jo tässä kalustamis- ja sisustamisvaiheessa ilahduttavan paljon uusien työntekijöiden polkupyöriä tavaratalon pihalla. Porin Biltemaan on siis todella helppo tulla vaikka pyöräillen, koska sen sijainti on erinomainen!

Entistä parempi ostokokemus

Koko Biltema-konsernin yhteisen konseptin mukaan rakennettuja tavarataloja on avattu jo muutamia muihin Pohjoismaihin edellisinä vuosina; Poriin ensi torstaina avattava Biltema on Suomessa järjestyksessään 17:s ja toinen täysin uusi konseptimyymälä Mikkelin jälkeen. Bilteman laajeneminen jatkuu Suomessa tämän jälkeenkin, sillä seuraavan viiden vuoden aikana suunnitelmissa on avata pari kolme uutta tavarataloa vuosittain.

Konseptimyymälöillä halutaan tarjota asiakkaille entistäkin parempi asiointikokemus, mikä saavutetaan muun muassa toistensa kanssa yhteneväisissä myymälöissä. Porin tavaratalo vastaakin pohjaltaan pitkälti Mikkeliin avattua tavarataloa, ainoastaan asiakaskiertosuunta on siellä päinvastainen. Myymälässä kaikki on tarkkaan mietittyä tuote-esillepanoista ja kyltityksestä lähtien. 

– Asioiminen ja ostosten tekeminen on helppoa, sillä myymälä on tilava ja kaikki on helposti löydettävissä. Valikoimahyllyissä esillä olevia mallituotteita on mahdollista tarkastella lähemmin, ja sinne tänne tehdyissä inspiraatioesillepanoissa esitellään puolestaan laajaa, monikäyttöistä ja ajankohtaista valikoimaamme, Salminen mainitsee joitain konseptimyymälän peruspilareista.

Uuden konseptin myymälöissä on myös oma kahvila, Biltema Café, joka tarjoaa asiakkaille mukavan rentoutumishetken maukkaine syötävineen ja juotavineen ostosten päätteeksi. Kahvilan edulliset hinnat houkuttelevat poikkeamaan sinne varmasti muutenkin kuin vain ostosten lomassa – esimerkkeinä mainittakoon kestosuosikit eli hodari sekä kahvi ja pulla eurolla.

Koko ketjun yhteinen puristus

Porin tavaratalon avauksen myötä ketjun palvelukseen astuu 26 uutta biltemalaista. Myymälän kalustamis- ja sisustamisvaiheeseen on osallistunut lisäksi paljon työntekijöitä muista Biltemoista ympäri Suomen. 

Jani Mahlakaarto ja Teemu Salminen kiittävät vuolaasti koko henkilökuntaansa, sillä koko ketju on ahkeroinut kahden uuden myymälän avauksen kanssa koko kuluvan vuoden. Mikkelin tavaratalon avauksen perusteella he ennustavat Porin avajaisistakin suurta menestystä:

– Ohikulkijoiden määrästä päätellen Porissa ollaan jo erittäin kiinnostuneita uudesta tavaratalosta, ja meitä selkeästi odotetaan. Tervetuloa siis sankoin joukoin paikalle ensi torstaiaamuna, kun ovet aukeavat!

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi