Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Ryobin hiiliharjaton MAX POWER™ WHISPER™ -puhallin on Euroopan tehokkain

RYOBI® on tuonut markkinoille Euroopan tehokkaimman akkukäyttöisen puhaltimen*. Ryobin hiiliharjaton tekniikka tuottaa jopa 306 km/h nopeuden. Se tarkoittaa markkinoiden johtavan ilmantuoton 20,67 m3/min lisäksi, että puhallin poistaa märät lehdet ja roskat nopeasti ja helposti. Suuren ilmantuoton ansiosta hiiliharjattomalla MAX POWER™ -puhaltimella voi puhdistaa aiempaa suuremman alueen aiempaa lyhyemmässä ajassa.

Se sopii lehtien puhallukseen suurille alueille, kuten tenniskentille, ajoteille, terasseille ja suuriin puutarhoihin. RYOBI®:n WHISPER™-sarjan puutarhatyökaluihin kuuluva malli on erittäin suorituskykyinen ja erittäin hiljainen.

Mitä muuta se osaa?

Hiiliharjattoman MAX POWER™ -puhaltimen nopeutta voi säätää napin painalluksella. Entä jos tarvitset vähän enemmän tehoa? Turbotilasta saat riittävästi tehoa suurempiin töihin. Helppokäyttöisen lukituskytkimen ansiosta laitetta on mukava käyttää pitkään. 

Teho36V
Ilmavirtaus306 l/min
Ilmantuotto20,7 m3/min
Paino ilman akkua3 kg
Tuotenumero5133005646
EAN-koodi4892210210319

Miksi RYOBI®?

Edistyneen moottoritekniikan, elektroniikan ja akkutehon ansiosta MAX POWER™ tarjoaa äärimmäistä suorituskykyä ilman johtoja. Pitkätkään puutarhatyöt eivät enää ole ongelma. MAX POWER™ ei tuota päästöjä, tärise tai melua. Se on kevyt ja akkukäyttöinen ja sillä voi antaa virtaa monenlaisille puutarhatyökaluille: ruohonleikkureille. pensasleikkureille, akkukäyttöisille inverttereille ja lumilingoille. MAX POWER™ on fiksu valinta akkukäyttöiseen puutarhanhoitoon. Kehittyneen tekniikan ja innovaatioiden ansiosta RYOBI® voi tarjota peräti kolmen vuoden takuun akkukäyttöisille työkaluilleen. *Väittämän paikkansa pitävyys tarkistettu tammikuussa 2022.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi