Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Schaeffler esittelee Lifetime Solutions -ratkaisut Alihankintamessuilla

Autoteollisuuden ja teollisten sektorien maailmanlaajuinen toimittaja Schaeffler esittelee Lifetime Solutions -konseptinsa uusimman innovaatiot Alihankintamessuilla 27 – 29.9.2022. Innovatiivinen toimittaja ottaa uuden askeleen kohti kokonaisvaltaisempaa ratkaisujen kehittämistä, eikä rajoita toimintaansa vain teollisten sektorien uusiin tuotteisiin. Schaeffler esittelee elinikäisen huollon potentiaalia myös käytännön esimerkkien ja kehitysprojektien kautta Schaeffler Road Show -näyttelyrekassa, joka sijaitsee ulkotiloissa messujen pääsisäänkäynnin läheisyydessä.

  • Schaeffler esittelee Lifetime Solutions -ratkaisut Alihankintamessuilla Tampereella, missä ylläpidon elinkaaren koko potentiaali on nähtävillä Schaeffler Road Show -näyttelyrekassa.
  • Pyrkimyksenä on pidentää merkittävästi järjestelmien ja koneiden elinkaaria jatkuvalla digitaalisella tilanvalvonnalla ja ennaltaehkäisevällä huollolla.
  • Lifetime Solutions on uudelleen suunnattu portfolio, johon kuuluu nyt yksittäisten tuotteiden lisäksi myös holistisia ratkaisuja ja palveluita.

Lifetime Solutions -ratkaisut

Teollisuus 4.0 on nyt Schaeffler Lifetime Solutions: Palveluportfolio on kasvanut vaiheittain viime vuosien aikana muutamasta yksittäisistä tuotteista pisteeseen, jossa koko liiketoimintayksikkö toimii nyt uudella nimellä ja tarjoaa kokonaisvaltaisen valikoiman teollisuuden huoltoratkaisuja. Uudelleennimeäminen johtuu uudelleensuunnatusta palveluportfoliosta, jota on laajennettu vaiheittain viime vuosien aikana yksittäisistä tuoteratkaisuista kokonaisvaltaisiin palveluihin. Uusi nimi ”Lifetime Solutions” ja alaotsikko ”Pidä koneesi käynnissä” symboloivat pyrkimystä vastata työstä ja huollosta vastaavien esimiesten ja johtajien toiveisiin ja tarpeisiin koko koneen elinkaaren ajan.

Laajennetulla palveluportfoliolla pyritään auttamaan käyttäjiä saavuttamaan haastavia kestävyystavoitteita: mitä vähemmän järjestelmissä esiintyy toimintahäiriöitä tai niitä käytetään tuottamattomilla tavoilla, sitä enemmän energiaa säästyy hyödyllisempiin käyttötarkoituksiin. Tehokas, ennaltaehkäisevä huolto on tärkeää resurssien käytön tehostamiseksi ja CO2-päästöjen vähentämiseksi.

Kuten Schaeffler Nordicin toimitusjohtaja Erik Askensjö painottaa: ”Meille on tärkeää ajatella aina tulevaisuutta ja kehittää parhaat innovaatiot, joiden avulla asiakkaidemme elämä on mahdollisimman helppoa ja kustannustehokasta. Schaeffler Lifetime Solutions koostuu useista tuotteista, palveluista ja ratkaisuista, joita tarjoamme ylpeänä portfoliossamme ja esittelemme suunnittelemassamme näyttelyrekassa Alihankintamessuilla.”

Tilanvalvonta voi olla helppoa ja säästää resursseja

Yhtiön keskeisin näyttelykohde on sen innovatiivinen kunnonvalvontaratkaisu, jolla on jo vahva jalansija Pohjoismaiden markkinoilla: OPTIME. Järjestelmä on helppo ottaa käyttöön, sitä voidaan käyttää ilman erityistä asiantuntijuutta ja sen taloudellinen tehokkuus takaa käyttäjälle merkittävät säästöt. OPTIME kattaa tilanvalvonnan suurelle konevalikoimalle ja usein jopa kokonaisille laitoksille. OPTIME tarjoaa hyödyllisiä analyysituloksia, joiden avulla huoltotiimit voivat ryhtyä toimiin heti. Tämän ansiosta asiakkaat voivat vähentää seisokkiaikoja ja lisätä koneidensa tuottavuutta. Modulaarinen palvelukonsepti tarjoaa palveluita verkossa, etäyhteyden kautta tai paikan päällä.

Näyttelyrekassa on nähtävillä myös älykäs Schaeffler OPTIME C1 -voitelulaite. Sen avulla voidaan varmistaa optimaalinen ja häiriötön voitelu kaikissa tilanteissa. Tarpeettomia voiteluongelmista johtuvia vaurioita voidaan välttää mikä säästää energiaa ja raakamateriaaleja ja parantaa tuotantopaikkojen energiajalanjälkeä. Tuotantolaitoksissa OPTIME C1 auttaa ehkäisemään ylirasvausta ja voiteluaineiden vuotamista laakerikohdista.

Vieraile Schaefflerin luona Alihankintamessuilla näyttelyrekassa pääsisäänkäynnin läheisyydessä tai kojulla E203.

Lue lisää palveluratkaisuistamme.

Tietoja Schaeffler Groupista – We pioneer motion

Autoteollisuuden ja teollisten sektorien johtavana maailmanlaajuisena toimittajana Schaeffler Group on luonut ja edistänyt mullistavia keksintöjä ja kehitystyötä liikkeen ja liikkuvuuden aloilla yli 75 vuoden ajan.Sähköisen liikkuvuuden innovatiivisten teknologioiden, tuotteiden ja palveluiden, CO₂-tehokkaiden käyttölaitteiden, teollisuus 4.0 -digitalisaation ja uusiutuvien energianlähteiden ansiosta yritys on luotettava kumppani liikkeen ja liikkuvuuden tehokkuuden, älykkyyden ja kestävyyden lisäämisessä. Teknologiayritys valmistaa huipputarkkoja komponentteja ja järjestelmiä voimansiirto- ja alustasovelluksiin sekä vierintä- ja liukulaakeriratkaisuja moniin teollisiin sovelluksiin. Schaeffler Groupin myyntitulos oli vuonna 2021 noin 13,9 miljardia. 83 000 työntekijää työllistävä Schaeffler on yksi maailman suurimmista perheyrityksistä. Schaeffler teki vuonna 2021 yli 1800 patenttihakemusta, minkä ansiosta se on DPMA:n (Saksan patentti- ja tavaramerkkitoimisto) mukaan Saksan kolmanneksi innovatiivisin yritys.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi