Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Wibax näkyy nyt myös Suomen teillä

Ensimmäiset Wibaxin ulkoasuilla varustetut säiliöajoneuvot ovat päässeet liikenteeseen viime viikolla. – Olemme nyt vahvasti Suomessa, kasvamme ja rekrytoimme, sanoo Wibax Finland Oy:n toimitusjohtaja Tero Väyrynen.

Vaikka Wibax on toiminut Suomen markkinoilla jo vuodesta 2013 lähtien, suurin investointi tehtiin vuonna 2020 ostamalla nesteiden ja kemikaalien varastointiliiketoimintayritys Baltic Tank Oy, nykyinen Wibax Tank Oy. Tänä keväänä Wibax osti JJ-Kuljetus Oy:n, jonka myötä koko Wibaxin kemikaalien ja bioöljyjen myynti-, varastointi- ja kuljetuskonsepti on nyt saatavilla Suomessa.

– Wibaxin ainutlaatuisen varastointi- ja kuljetuskonseptin ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme kustannustehokkaita logistiikkaratkaisuja, Tero Väyrynen kertoo.

Viikko sitten Wibax on alkanut näkyä maanteillä entistä enemmän, sillä ensimmäinen ajoneuvo sai ylleen virallisen Wibax-asunsa ja se pääsi valloittamaan Suomen teitä.

– Tuntuu tietysti hyvältä, että saamme mahdollisuuden esitellä sitä, mitä todella olemme. Jatkuva laajentuminen Suomessa tarkoittaa myös sitä, että rekrytoimme uusia työntekijöitä – sekä toimihenkilöitä että kuljettajia, Väyrynen sanoo.

Suomessa Wibaxilta löytyy yhteensä 15 ajoneuvoa, ja ne kaikki tulevat saamaan viralliset Wibax logot.

– Suomen markkinat ovat ottaneet Wibaxin kokonaiskonseptin hyvin vastaan, ja näemme jatkossakin vahvaa kasvupotentiaalia, Väyrynen sanoo.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi