Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Autokeskus aloittaa Vantaalla Kia- ja Mitsubishi-merkkien automyynnin ja -huollon

Astara Finland ja Autokeskus syventävät yhteistyötään pääkaupunkiseudulla. Autokeskus Airport aloittaa Astara Finlandin maahantuomien Kia- ja Mitsubishi-merkkien automyynnin ja -huollon Vantaalla. Heinäkuussa voimaan astuva sopimus vahvistaa Autokeskuksen ja Astara Finlandin yhteistyötä. Autokeskus on toiminut vuodesta 2019 lähtien Kian jälleenmyyjänä Konalassa.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Autokeskuksen kanssa Helsingissä. Autokeskuksella on Helsingissä ja Vantaalla modernit autotalot tärkeimpien väylien varrella. Laajennamme yhteistyötä Autokeskuksen kanssa osana Astaran verkostostrategiaa”, kertoo Astara Finlandin toimitusjohtaja Miska Tammelin.

Kian ja Mitsubishin menestys on perustunut Suomessa sitoutuneeseen jälleenmyyjäverkostoon, maahantuonnin ammattitaitoiseen organisaatioon sekä merkkien sähköiseen mallistoon. Kia oli viime vuonna Suomen kolmanneksi myydyin automerkki 8,6 prosentin markkinaosuudellaan. Merkin sähköinen mallisto on saanut tunnustusta niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Toisen sukupolven Kia Niro voitti arvostetun Vuoden Auto Suomessa 2023 -palkinnon. EV6-malli valittiin Euroopassa vuoden autoksi viime vuonna. Lisäksi Kia on esittelemässä tänä vuonna Suomessa täysin uuden EV9-sähköauton, joka on samalla merkin uusi lippulaivamalli.

Mitsubishi puolestaan esitteli keväällä Suomessa täysin uuden ASX-mallin. Uusi ASX on saatavana kolmena eri hybridiversiona. Perinteikkään japanilaismerkin mallivyörytys jatkuu heti syksyllä, jolloin ikoninen, täysin uusi Colt saapuu Suomeen. Kolmas Mitsubishin uutuus on ladattava Outlander PHEV, joka esitellään Suomessa ensi vuonna.

”Olemme iloisia, että pääsemme syventämään yhteistyötämme Astara Finlandin kanssa. Pystymme sopimuksen myötä palvelemaan pääkaupunkiseudun Kia- ja Mitsubishi-asiakkaita entistä paremmin. Kia on yksi mielenkiintoisimmista autobrändeistä sen sähköisen malliston ansiosta. Mitsubishi puolestaan on aloittamassa täysin uuden aikakauden uusien mallien myötä”, sanoo Autokeskuksen toimitusjohtaja Karri Koskinen.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi