Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Biltema täyttää 60 vuotta – auton varaosien postimyynnistä koko perheen tavarataloksi

Pohjoismaiden suurimpiin vähittäistavaraketjuihin kuuluva Biltema juhlii 60-vuotista taivaltaan tänä vuonna.

Bilteman tarina alkoi ostosmatkasta Andorraan vuonna 1963. Yrityksen perustaja Sten-Åke Lindholm huomasi, että auton lisävalot olivat siellä selvästi edullisempia kuin Ruotsissa. Lisävalojen hankintareissu toimi lähtölaukauksena sille, että laadukkaita tuotteita – alkuvuosina autotarvikkeita ja auton varaosia postimyyntinä – pystyttiin tarjoamaan edulliseen hintaan.

Vuosikymmenten aikana Biltema on laajentanut toimintaansa ja valikoimaansa, ja nykyään sillä on yhteensä 161 myymälää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa. Kasvun myötä Biltema on aina pitänyt kiinni alkuperäisestä lupauksestaan tarjota laadukkaita tuotteita edullisilla hinnoilla, ja se on tehnyt yrityksestä monien asiakkaiden rakastaman vähittäiskaupan.

– Olemme kiitollisia ja ylpeitä asiakkaidemme luottamuksesta, jota he ovat osoittaneet meille jo 60 vuotta. Lupauksemme tulee pitämään jatkossakin, sanoo Biltema Ruotsin varatoimitusjohtaja Adelina Voci

– Visionamme on aina ollut helpottaa taloudellisesti ihmisten mahdollisuuksia hankkia laadukkaita ja edullisia tuotteita autoiluun, veneilyyn, kotiin ja vapaa-aikaan ja luoda näin mahdollisuuksia monipuoliseen vapaa-ajan viettoon koko perheelle.

Biltema juhlistaa 60-vuotisjuhlaansa muun muassa erilaisin tarjouksin kuluvana vuonna. Ajankohtaisiin tarjouksiin voi tutustua paitsi tavarataloissa myös Bilteman verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi