Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Citroën C5 X valittiin parhaaksi isoksi autoksi Women’s World Car of the Year 2023 -äänestyksessä

Citroën C5 X on voittanut ”Best Large Car (paras iso auto)” -palkinnon WWCOTY-äänestyksessä 2023. WWCOTY:n perusti vuonna 2009 Sandy Myhre, joka halusi antaa naisille lisää tilaa tuoda ääniänsä kuuluville autoalalla ja uusien automallien arvostelussa. Naisilla on usein tärkeä rooli uuden auton valinnassa, vaikka eivät autonhankintapäätös ei suoraan ole heidän omansa.

  • Citroën C5 X palkittiin arvostetulla WWCOTY 2023 ”Best Large Car” -palkinnolla, josta äänestivät vain naisjäsenistä koostuvan ammattilaisraadin jäsenet
  • Palkintoperusteihin kuuluvat matkustamon kaiken kattava hyvän olon kokemus, isot sisätilat ja uniikki siluettikonsepti, joka on rohkea ja yhdistää taidokkaasti eri elementtejä.
  • C5 X lanseerattiin vuoden 2022 aikana, siitä tuli heti D-segmentin luokkajohtaja Euroopassa vuoden toisella puoliskolla 2022. Jo yli 45 000 autoa on luovutettu asiakkaille C5 X:n lanseerauksen jälkeen, mikä osoittaa auton innovatiivisen ja nykyaikaisen konseptin olevan menestyksekäs.
  • C5 X on vahvasti mukana Citroënin sähköistymisessä: jo 70 % Suomessa ensirekisteröidyistä C5 X:stä on lataushybrideitä. C5 X mallisto laajenee pian uudella 180 ë-EAT8 Plug-In Hybrid -mallilla.

Tuomaristo koostuu vain naisjäsenistä ja siihen kuuluu 63 autotoimittajaa 45 eri maasta. Suomea tuomaristossa edustaa jyväskyläläinen freelance-toimittaja Mervi Varonen.

Voittaja-autot osoittavat erinomaisuutta seuraavissa kategorioissa: turvallisuus, ajettavuus, mukavuus, teknologia, design, energiatehokkuus, ympäristövaikutus ja vastine rahalle. Citroën C5 X voitti ”paras iso auto” -luokan ja kilpailee nyt muiden viiden voittajan kanssa finaalikierroksella WWCOTY:n kokonaisvoitosta. Voittaja julkaistaan 8. maaliskuuta 2023, joka on myös kansainvälinen naistenpäivä.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi