Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Huawei Watch Buds yhdistää kuulokkeet ja älykellon samaan pakettiin

Huawei Watch Buds yhdistää laadukkaan älykellon ja langattomat nappikuulokkeet näppärästi yhdessä puettavassa laitteessa. Watch Buds saapuu kauppoihin Suomessa 15. toukokuuta alkaen suositushintaan 499 €.

Huawei Watch Buds laajentaa puettavien älylaitteiden mahdollisuuksia yhdistämällä täysin langattomien nappikuulokkeiden ja laadukkaan älykellon ominaisuudet. Tämä kätevä ja kevyt kokonaisuus auttaa eritoten käyttäjiä, joilla on tapana unohtaa tai hukata langattomat kuulokkeensa.

Watch Buds -kellossa on 1,43-tuumainen AMOLED-värinäyttö 466 x 466 pikselin tarkkuudella. Teräskuorten sisään on pakattu 21 kerrosta komponentteja, mukaan lukien langaton kuulokepari, kuulokkeiden latausyksikkö ja magneettinen kiinnitysyksikkö. Tyylikkään ja käytännöllisen kokonaisuuden viimeistelee laadukas ranneke, joka on valmistettu vasikannahasta.

Monipuoliset langattomat kuulokkeet mukautuvat käyttäjän korviin

Huawei Watch Buds -kellon näyttöosa ponnahtaa perinteisten taskukellojen tavoin auki yhdellä painalluksella, ja näytön toiselta puolelta löytyy kaksi magneettisesti kiinnitettyä nappikuuloketta. Kuulokkeet ovat muodoltaan identtisiä ja käyttäjä voi sekä pukea että asettaa ne kellon sisään kummin päin tahansa. Mukautuvan tunnistusteknologiansa ansiosta kuulokkeet korjaavat automaattisesti vasemman ja oikean äänikanavan kohdalleen sen mukaan, kummin päin ne on korviin asetettu.

Watch Buds -kuulokkeissa on myös neljän magneetin planaarikalvokokonaisuus, joka mahdollistaa voimakkaan ja rikkaan äänentoiston. Lisäksi äänenlaatua tukevat aktiivinen melunvaimennus ja mukautuva EQ-toiminto. Äänentoistoa optimoidaan reaaliajassa esimerkiksi korvakäytävien muodon ja äänenvoimakkuuden mukaan.

Tinkimätön älykello urheilu- ja terveystoiminnoilla

Sisuksiinsa piilotettujen kuulokkeiden ohella Watch Buds on monipuolinen älykello, joka soveltuu jokapäiväiseksi kumppaniksi. Watch Buds tukee esimerkiksi laajasti terveyden seurantaan tarkoitettuja toimintoja, kuten automaattinen veren happipitoisuuden tunnistus, TruSeen™ 5.0+ -sykemittaus ja unen seuranta. Lisäksi kellossa on 80 harjoittelutilaa, joihin lukeutuu 10 ammattimaista urheilutilaa, kuten juoksu, kävely, pyöräily, naruhyppely, elliptinen kuntolaite, soutulaite ja vapaa harjoittelu.

Watch Buds -kellon akunkesto pysyy hyvällä tasolla, vaikka akku huolehtii sekä kellon toiminnasta että kuulokkeiden lataamisesta. Kelloa voi käyttää jopa 3 päivää yhdellä latauksella tyypillisellä käytöllä ja jopa 7 päivää virransäästötilassa (kuulokkeiden lataus kellossa kytketty pois päältä). Uusi Huawei Watch Wireless Super Charger on valmistettu lämpöä hyvin johtavasta keraamisesta materiaalista, mikä parantaa lämmön haihtumista 100 % aiempaan sukupolveen verrattuna.

Huawei Watch Buds yhdistyy vaivatta sekä Android- että iOS-puhelimiin. Samoin Huawei Health -sovellus, jonka avulla sekä kelloa että kuulokkeita hallitaan, on saatavilla molemmille mobiilikäyttöjärjestelmille.

Hinta ja saatavuus

Huawei Watch Buds tulee Suomessa myyntiin maanantaina 15. toukokuuta 2023. Laitteen suositushinta on 499 €.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi