Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Logicenters kehittää 38 000 neliömetrin logistiikkakiinteistön Alfaroc Logistics Oy:lle Tuusulassa

Logicenters kehittää Alfaroc Logisticsille huippumodernin 38 000 m2 logistiikkakiinteistön RykmentinpuistoonTuusulaan. Kiinteistö valmistuu syksyllä 2024.

Logicenters jatkaa kasvuaan pääkaupunkiseudulla. Alfaroc Logisticsille kehitettävä kiinteistö suunnitellaan Logicentersin kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti. Kohteen katolle asennetaan aurinkopaneeleja ja kohde lämpenee maalämmöllä. Sille haetaan myös BREEAM Excellent-sertifikaattia. 

Alfaroc Logistics Oy on yksi Suomen suurimmista sisälogistiikan ulkoistamispalveluja ja varastointi- ja käsittelypalveluja tarjoava yritys. Yhtiö tarjoaa palveluja vähittäiskaupan ja teollisuuden yrityksille, maahantuojille sekä verkkokaupoille.

”Tämä on uutinen, jonka kerromme todella mielellämme. Olemme erittäin kiitollisia upeasta yhteistyöstä Logicentersin kanssa ja odotamme innolla, että pääsemme kasvamaan yrityksenä uusissa tiloissamme”, kertoo Alfaroc Logisticsin toimitusjohtaja Tiia Bister.

Toivotamme Alfaroc Logisticsin lämmöllä tervetulleiksi uusin tiloihin Tuusulaan syksyllä 2024. Tarve monipuolisille logistiikan palveluille on kasvanut pääkaupunkiseudulla ja onkin ilo aloittaa yhteistyö Alfaroc Logisticsin ja Tuusulan kunnan kanssa”, kertoo Logicentersin kaupallinen johtaja Jarkko Äikää.

”Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että Alfaroc valitsi Tuusulan hankkeensa sijaintipaikaksi. Se kertoo Tuusulan vetovoimasta, jonka taustalla ovat hyvät liikenneyhteydet ja monet muut vahvuudet”, toteaa Tuusulan pormestari Kalle Ikkelä.

Kiinteistö sijaitsee vain kuuden minuutin päässä valtatie 75:sesta, josta on erinomaiset yhteydet sekä Helsinkiin että muualle Suomeen. Lisäksi Helsinki-Vantaan lentoasema on vain 13 minuutin ajomatkan päässä. 

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi