Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Logicenters rakentaa Tampereelle 29 000 neliömetrin logistiikkakeskuksen

Logicenters on hankkinut 58 000 m2 tontin Tampereen Hervannasta. Modernin kiinteistön on tarkoitus valmistua vuoden 2024 loppuun mennessä, ja sille etsitään parhaillaan vuokralaista.

Uusi 29 000 neliömetrin kiinteistö on kehitetty Logicentersin kestävän kehityksen profiilin mukaisesti, katolle asennetaan aurinkopaneelit ja kohteen lämmitys tapahtuu maalämmöllä.

Logistiikkakiinteistöjen toimija Logicenters vahvistaa markkina-asemaansa Suomessa hankkimalla tontin Tampereen Hervannasta. 58 000 neliömetrin suuruisella tontilla sijaitseva vanha rakennus puretaan, ja sen tilalle rakennetaan uusi moderni logistiikkakiinteistö Logicentersin kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti. Uusi logistiikkakeskus mahdollistaa tilojen vuokrauksen useammalle vuokralaiselle samanaikaisesti.

Tämä on Logicentersin ensimmäinen suurempi niin sanottu brownfield-projekti Pohjoismaissa. Koska uusien tonttien saatavuus teollisuusalueiden hyvillä logistisilla paikoilla käy yhä rajallisemmaksi, olen vakuuttunut, että teemme tulevaisuudessa lisää tällaisia projekteja”, sanoo Logicentersin toimitusjohtaja Matthias Kettelhoit.

Kohde sijaitsee E12 ja E63 moottoriteiden läheisyydessä, josta on suora yhteys myös Pohjois-Suomeen. Ajomatka Kytömaankatu 2:sta Tampereen keskustaan kestää autolla alle 20 minuuttia.

Olemme erittäin innoissamme Hervannan tontin kehittämisestä. Tämä strateginen tonttihankinta tulee palvelemaan koko Etelä-Suomen aluetta, ja osoittaa sitoutumisestamme tarjota vuokralaisille nykyaikaisia huippuluokan logistiikkakiinteistöjä”, sanoo Logicentersin kaupallinen johtaja Jarkko Äikää.

Uusi 29 000 neliömetrin kiinteistö on kehitetty Logicentersin kestävän kehityksen profiilin mukaisesti, katolle asennetaan aurinkopaneelit ja kohteen lämmitys tapahtuu maalämmöllä. Lisäksi kohteelle tavoitella BREEAM Excellent-tason ympäristösertifikaattia.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi