Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Wetteri avaa Joensuuhun uuden vaihtoautokeskuksen

Wetteri avaa uuden vaihtoautokeskuksen Joensuussa 8.5.2023. Yhtiön tavoitteena on vahvistaa alueellista asemaansa vaihtoautomarkkinassa ja tuoda tarjolle alueen laajin vaihtoautovalikoima.

Teemu Hartikainen, autotalonjohtaja, Wetteri

”Vaihtoautokeskus avataan uuteen kiinteistöön tutulle paikalle Joensuun Pamilonkadulle, jossa sijaitsevat myös muut alueen palvelumme. Palvelemme myymälän lisäksi asiakkaita myös online-myynnin kautta. Uuden vaihtoautokeskuksen kautta saamme tarjolle koko Wetterin vaihtoautovalikoiman, ja lisäksi tulemme tarjoamaan kattavat lisäpalvelut vaihtoauton ostajalle.”

Wetterillä on Suomen laajin henkilöautomerkkien edustus ja valtakunnallisesti yhtiöllä on 33 toimipistettä. Wetteri aikoo lähivuosien aikana kasvaa voimakkaasti yritysostojen kautta ja laajentaa maantieteellistä läsnäoloaan.

Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oyj

”Uudella vaihtoautokeskuksellamme me vankistamme Wetterin asemaa Joensuun alueella. Vaihtoautojen kysyntä on kasvanut alkuvuoden aikana reippaasti verrattuna vuoden takaiseen toimialaa tarkastellen, nyt on hyvä aika uudelle avaukselle”.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi