Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Eckerö Linen matkustajamäärä ylitti ensimmäisen kerran 2 miljoonaa

Vuosi 2023 oli Eckerö Linelle hyvin onnistunut. Yhtiö ylitti ensimmäistä kertaa yli kahden miljoonan matkustajan rajapyykin. Myös Eckerö Linen rahtiliiketoiminta kasvoi vahvasti, samoin kuin Eckerö Linen rahdin markkinaosuus Helsinki-Tallinnan välisestä rahdin kokonaismarkkinasta. Rahtiliiketoiminnan positiivista kehitystä siivitti muun muassa M/s Finbo Cargon uudistuneet aikataulut.

Finbo Cargo. Kuva: Eckerö Line

”Vuonna 2023 asiakasvolyymit ylittivät kaikki odotuksemme, ja olemme erittäin kiitollisia asiakkaillemme ja henkilökunnallemme. Menestyksemme osoittaa vahvasti, että laatu ja palvelumme ovat matkustajiemme arvostamia”, Eckerö Linen toimitusjohtaja Taru Keronen iloitsee.

Eckerö Linelle myönnettiin vuoden 2023 mittaan myös useita palkintoja ja tunnustuksia sekä asiakkailta että henkilökunnalta. Asiakaskokemuksen ykkössija EPSI Ratingissä ja neljäs sija Asiakkuusindeksi 2023 -tutkimuksessa eivät heijasta vain laivayhtiön korkeaa palvelustandardia, vaan myös sitä, että ammattitaitoisten työntekijöidemme tyytyväisyys työssään välittyy suoraan asiakkaille. 

Tätä tukevat Eckerö Linen jälleen saama Great Place To Work -sertifikaatti ja toinen sija suurten organisaatioiden sarjassa Oikotien vastuullinen työpaikka 2023-tutkimuksessa. Yhtiön sitoutuminen vastuullisuuteen ja henkilöstön hyvinvointiin ovat luoneet vahvan perustan, joka näkyy niin yrityksen sisällä kuin asiakaskokemuksessakin.

Eckerö Line jatkaa vahvaa panostustaan ympäristöystävällisempään meriliikenteeseen

Eckerö Linen M/s Finlandia -alusta uudistetaan mittavasti, kun alus on telakalla 7.1.–8.2.2024. Uudistustöissä keskitytään erityisesti polttoaineen kulutusta vähentäviin muutoksiin. Telakoinnin aikana alukselle asennetaan uudet peräsimet ja potkurin lavat, jonka tavoitteena on vähentää päästöjä arviolta 6 %. Lisäksi aluksen pohja käsitellään erikoismaalilla, joka parantaa liukumista vedessä. Tällä saadaan vähennettyä aluksen polttoaineenkulutusta.

Telakoinnin lisäksi ympäristövastuullinen toiminta on osa Eckerö Linen arkipäivää. Muun muassa laivan kulkunopeuksien optimointi, energiatehokkuudesta huolehtiminen sekä hukkalämmön ja meriveden lämpötilan hyödyntäminen energiakäytössä ovat jo nyt vakiintuneita toimintatapoja.

Telakoinnin päätyttyä M/s Finlandia palaa liikenteeseen 8.2.2024, valmiina tarjoamaan entistä kestävämpiä ja viihtyisämpiä merimatkoja asiakkailleen.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi