Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Metso saavutti sadan kaivoskuorma-autojen lavatoimituksen merkkipaalun

Metso on toimittanut yhtiön sadannen kaivoskuorma-auton lavan Sodankylässä sijaitsevalle Bolidenin Kevitsan kaivokselle Suomessa. Kaivoskuorma-autojen lavat kuuluvat Metson kattavaan lastaus- ja kuljetusratkaisujen valikoimaan.

Kuva: Metso Oyj

Tarjonnan avulla Metso voi auttaa kaivos- ja kiviainesasiakkaitaan optimoimaan lastaus- ja kuljetuskapasiteettinsa, minimoimaan ympäristövaikutuksia ja varmistamaan että autojen lastauskapasiteetia hyödynnetään maksimaalisesti.   

Metson lastaus- ja kuljetustuotevalikoima laajeni merkittävästi kun yhtiö osti vuonna 2023 yksityisomistuksessa olleen suomalaisen konepaja- ja suunnitteluyhtiön. Yrityskaupan myötä tuotevalikoima laajentui ja nyt valikoimaan kuuluvat erilaisiin käyttöolosuhteisiin ja tarpeisiin soveltuvat kaivoskuorma-autojen lavat ja erilaiset lastauskoneiden kauhat, lavojen sekä kauhojen erilaiset kulutusosat, sekä elinkaaren aikaiset huolto- ja kunnostuspalvelut.  

”Laajennetun tuotevalikoiman myötä pystymme entistä paremmin vastaamaan asiakkaiden kokonaisvaltaisiin lastaus- ja kuljetustarpeisiin ja tuemme heidän ympäristö- ja turvallisuustavoitteitaan. Tämä strateginen muutos antaa meille mahdollisuuden kasvattaa palveluratkaisujen valikoimaa pelkkien tuotetoimitusten lisäksi,” sanoo Metson materiaalien kuljetusratkaisut-liiketoiminnasta vastaava johtaja Justin Ryan.

Metson tuotevalikoiman asiakassaatavuus laajenee vaiheittain. Kattavat lastaus- ja kuljetusratkaisut ovat jo saatavilla Pohjoismaissa ja Euroopassa, ja lähiaikoina Keski- ja Etelä-Amerikassa. Toisessa vaiheessa saatavuus laajennetaan maailmanlaajuiseksi. 

”Sadas lavatoimitus Bolidenin Kevitsan kaivokselle on meille tärkeä merkkipaalu, joka osoittaa, että asiakkaamme luottavat meihin lastaus- ja kuljetusratkaisutarpeissaan. Pystymme nyt tarjoamaan kokonaisratkaisuja kaikkiin erilaisiin työmaaolosuhteisiin. Tavoitteemme on kehittää toimintaamme hyötykuorman hallinnan arvontarjoajana,” sanoo Metson lastaus- ja kuljetustuotteista vastaava johtaja Jukka Karhula.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi