Italialainen keittiöpäällikkö Valter Gaiaudi suunnitteli Silja Linen ja Tallinkin laivojen Tavolàta-ravintoloihin täysin uudistuneen ruokalistan, josta matkustajat pääsevät nauttimaan vuoden verran 1.4.2018-31.3.2019. Luoteis-Italian Liguriasta lähtöisin oleva menu sisältää runsaasti merenantimia, ja on saanut inspiraation siitä, mitä tavalliset italialaiset kotiäidit ostavat markkinoilta.
Viking Linen keittiömestarien ja Ruotsin kokkimaajoukkueen yhdessä suunnittelemassa joulumenussa maistuvat perinteiset ja puhtaat pohjoismaiset maut. Klassisten jouluherkkujen ja kasvisvaihtoehtojen lisäksi tarjolle on haluttu tuoda myös uudenlaisia, skandinaavisella ripauksella ryyditettyjä jouluisia makuelämyksiä. Joulubuffet on katettuna Punaisilla laivoilla 17.11.–26.12.2017.
Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi