Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Baltic Princess uudistuu alkuvuodesta 2018

Kuva: Tallink-Silja

Turku-Tukholma-reitin Baltic Princess uudistuu alkuvuodesta 2018 laivan ollessa telakalla 10.1.-22.2.2018. Näiden kuuden viikon aikana laivalle tehdään suunnitelmien mukaisia teknisiä huoltotöitä sekä matkustajille näkyviä uudistuksia; laivan ravintolapalveluita sekä ostosmahdollisuuksia uudistetaan ja lisäksi lapsimatkustajille rakennetaan täysin uusi Silja Land. Baltic Princess telakoidaan Puolassa Remontowan korjaustelakalla.

Teknisten huoltotöiden aikana alukseen vaihdetaan kaksi vaihdelaatikkoa muiden säännöllisten huoltotöiden lisäksi. Baltic Princess poistuu liikenteestä sen jälkeen kun on saapunut 9.1.2018 klo 19.15 Turkuun. Galaxy korvaa Baltic Princessin sen telakoinnin ajan, eli Turusta ei ole tuona aikana aamulähtöjä, jotka Galaxy normaalisti liikennöi. Baltic Princess palaa liikenteeseen Turusta 22.2.2018 iltalähdöllä.

– Olemme tyytyväisiä että pystymme toteuttamaan suunniteltujen teknisten huoltotöiden ohella myös matkustajille näkyviä uudistuksia. Olemme keränneet matkustajien toiveita, ideoita ja ehdotuksia vuosien varrelta ja nyt pääsemme toteuttamaan osan niistä. Toivon, että odotus palkitaan ja kuuden viikon telakoinnin jälkeen Baltic Princess palaa entistä ehompana Turun liikenteeseen, kertoo Tallinkin tekninenjohtaja Tarvi-Carlos Tuulik.

Matkustajille näkyvät muutokset kattavat Buffet Silja Linen muuttamisen uudeksi Grande Buffet-ravintolaksi, joka on tuttu Silja Linen muilta laivoilta. Lisäksi vanha Cafeteria muuntuu uudeksi Fastlane-ravintolaksi; tämä ravintolakonsepti on ennestään tuttu mm. Silja Serenadelta sekä Megastarilta. Lapsiperheille on luvassa täysin uutta kun lastenleikkialue Silja Land muuttaa kannelta 7 uusiin isompiin tiloihin kannelle 5. Samaan aikaan Fashion Street –myymälä laajenee entisen Silja Landin tiloihin. Uudistustyöt ovat osa Tallink-konsernin jatkuvaa laivojen uudistusohjelmaa.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi