Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

BMW:n ja MINIn latausverkosto Suomessa saa 776 uutta latauspistettä huhtikuussa

BMW/MINI Public Charging -palvelun latausverkosto kasvaa huhtikuussa Rechargen 776 latauspisteellä Suomessa. Näin BMW- ja MINI-sähköautojen latausverkosto laajenee lähes yli 3 000 pisteeseen.

Kaikkien BMW:n ja MINIn uusien ladattavien mallien mukana tulee kortti, jonka avulla palvelun ja kaikkien latauspisteiden käyttäminen on helppoa. Hybridi- tai täyssähkömallin jo omistavat asiakkaat voivat hankkia maksuttoman BMW/MINI Public Charging -kortin BMW- tai MINI-jälleenmyyjältä tai tilaamalla sen osoitteesta https://bmw-public-charging.com/web/bmw-fi tai https://mini-charging.com/web/mini-fi.

Latausverkostoa voi myös käyttää BMW/MINI Charging -sovelluksella. Sovelluksesta tai kirjautumalla BMW/MINI Charging -verkkopalveluun asiakas näkee latausasemien sijainnin ja saatavuuden, ajantasaiset hintatiedot sekä oman lataushistoriansa.

Korttia ja sovellusta voi käyttää Suomen lisäksi myös muissa Euroopan maissa. Asiakas saa käyttöönsä yhden maailman laajimmista julkisista latausverkostoista, jossa on kaikkiaan yli 300 000 latauspistettä Euroopassa.

Suomessa asiakas voi valita kahden hinnoittelumallin välillä. Active-hinnoittelu sopii asiakkaille, jotka käyttävät julkisia latausasemia usein. Active-asiakkaat maksavat 4,99 euron kuukausimaksun ja saavat houkuttelevamman, kiinteän hinnoittelun. Satunnaisille käyttäjille tarkoitetussa kuukausimaksuttomassa Flex-mallissa hinnoittelu vaihtelee latauspisteen operaattorin mukaan.

Lisäksi saatavilla on kuukausimaksullinen IONITY Plus -paketti, jolla voi ladata perushinnoittelua edullisemmalla minuuttihinnalla IONITYn latureilla. Uuden BMW:n ostajat saavat Active ja IONITY Plus -paketit vuodeksi käyttöön ilman kuukausimaksua toistaiseksi.

Rechargen latauspisteverkostossa (entinen Fortum Charge & Drive) on 776 latauspistettä, joissa on 92 pikalaturia (50–100 kW) ja 118 suurteholaturia (100–350 kW).

Jo aiemmin BMW:n ja MINIn verkostoon ovat kuuluneet K-Latauksen, Virran, EV-BOXin ja IONITYn latauspisteet. Yhteensä yli 2 500 latauspisteestä suurteholatureita on yli 170, pikalatureita yli 290 ja vaihtovirtalatauspisteitä yli 2 090.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi