Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

OnePlus kaappasi Gigantin myydyimpien puhelimien kärkipaikan syyskuussa

OnePlus Nord CE harppasi Applen ja Samsungin ohi Gigantin myydyimpien puhelimien TOP 10 -listan kärkeen. Listalle pomppasivat myös syyskuun puolivälissä myyntiin tulleet Applen uudet iPhone 14 -puhelimet.

Applen uusi iPhone 14 ampaisi myydyimpien puhelimien TOP 10 -listalle oltuaan myynnissä vain muutaman viikon. Kuva: Gigantti Oy / Petri Saarelainen.

Samsung ja Apple jatkavat Gigantin myydyimpien puhelimien TOP 10 -listan hallitsemista myös syyskuussa. Ainoastaan listan ykköspaikan napannut OnePlus Nord CE 2 rikkoo suosikkimerkkien värisuoraa. Ensimmäistä kertaa listalle noussut puhelin tarjoaa hintaansa nähden loistavan suorituskyvyn ja muut ominaisuudet.

”On mukavaa nähdä välillä vaihtelua listan kärkipuhelimien merkeissä. Meillä oli syyskuussa kampanja OnePlus Nord CE 2:sta, mikä nosti sen kysyntää selvästi. Se on kuluttajien joukossa selkeästi haluttu puhelin”, Gigantin telecom-tuotteiden myyntipäällikkö Jyri Helistö kertoo.

Listalla viidellä mallilla tällä hetkellä oleva Samsung on kuluttajien kestosuosikki, jonka mallit keikkuvat myydyimpien joukossa kuukaudesta toiseen.

Gigantin myydyimmät puhelimet TOP 10, syyskuu

  1. OnePlus Nord CE 2 (-)
  2. Apple iPhone13 (2.)
  3. Samsung Galaxy A13 (1.)
  4. Samsung Galaxy A53 (6.)
  5. Samsung Galaxy A22 (3.)
  6. Apple iPhone 14 Pro (-)
  7. Samsung Galaxy A33 (7.)
  8. Samsung Galaxy A03 (9.)
  9. Apple iPhone 12 (4.)
  10. Apple iPhone 14 Pro Max (-)

Applen uusille malleille innostunut vastaanotto

Uusina tulokkaina listalle nousivat myös Applen uudet iPhone 14 -mallit. Syyskuun puolivälissä kauppoihin saapuneiden mallien myynti on Helistön mukaan lähtenyt vilkkaasti käyntiin.

”Uudet mallit ovat siivittäneet myös Applen vanhempien puhelimien myyntiä. Tähän vaikuttavat osaltaan myös globaalit saatavuushaasteet. Jos asiakkaan haluamaa mallia ei juuri sillä hetkellä ole saatavilla, saattaa hän usein valita samalta merkiltä hieman vanhemman mallin”, Helistö sanoo.

Helistö suositteleekin puhelimen tilaamista ennakkoon, jos tietää haluavansa juuri tietyn mallin.

Gigantin tuotteita, jotka ovat jo matkalla myyntiin, voi tilata ennakkoon suoraan myymälöistä ja verkkokaupasta. Ennakkoon tilaamalla voi varmistaa, että haluamansa puhelimen saa heti sen saavuttua myymälään tai varastoon.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi