Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Vuoden jännittävin tiimikisa ZOOATHLON kerää yritykset Korkeasaareen touko-kesäkuussa

ZOOATHLON kutsuu yritykset Korkeasaareen suojelemaan tiimihenkeä ja uhanalaisia eläimiä 2. toukokuuta – 17. kesäkuuta. Kyseessä on uusi eläintarhaympäristöön rakennettu yrityspäivä-kokemusformaattii. Tavoitteena on monistaa tulevaisuudessa se myös ulkomaille.

Vuoden jännittävimmän tiimikisan reitin ovat suunnitelleet tiimityön ja pelillistämisen ammattilaiset. Luvassa on sekä pakopelien jännitystä että seikkailuradan hauskuutta. Tiimit joutuvat muun muassa keplottelemaan itsensä ulos vanhan Pikkukarhun kaltereiden takaa.

ZOOATHLON on samaan aikaa suurtapahtuma ja tiimin ihan oma juttu. Se tarjoaa myös pienempien yritysten työntekijöille mahdollisuuden päästä kokemaan suuren luokan tiimipäivän meininkiä.

Kisalähtöjä on kaksi päivässä ja kuhunkin lähtöön mahtuu kahdeksan joukkuetta. Tiimit kulkevat seitsemän tehtäväpisteen reitin läpi kisaoppaan opastuksella ilman kontaktia muihin joukkueisiin.

Vaikka pääosassa on työhyvinvoinnin ylläpitäminen ja tiimihengen nostattaminen, mukana on myös leikkimielinen kilpailu, jossa tiimien suoritukset pisteytetään ja parhaat tiimit palkitaan. Jos yritykset osallistuvat useammalla tiimillä, firman tiimit voivat kilvoitella keskenään.

Korkeasaaren perimmäisenä tavoitteena on lajiensuojelu. Siksi jokaisen tiimin osallistumismaksusta menee yrityksen valinnasta riippuen lahjoitus amurintiikerin ja amurinleopardin tai lumileopardin suojeluun tai Korkeasaaren Villieläinsairaalalle.

ZOOATHLONin tuottaa Happymoor Harbour yhteistyössä Korkeasaaren eläintarhan ja Korkeasaaressa ravintolatoimintaa harjoittavan Marcante Oy:n kanssa. Jokaisesta osallistumismaksusta lahjoitetaan 100 euroa lajiensuojeluun.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi