Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Astara mukana IAA Mobility -tapahtumassa Saksassa

Astara, yksi johtavista globaaleista liikkuvuusyhtiöstä, on näyttävästi mukana IAA Mobility -tapahtumassa Münchenissä ensi viikolla. Yhtiö esittelee Saksan markkinoilla suurta kiinnostusta herättäneet kolme brändiä: Microlinon, Maxuksen ja uusimpana tulokkaana Silencen.

astaran osallistuminen yhteen maailman johtavista liikkuvuustapahtumista kuvastaa yhtiön vahvaa sitoutumista sähköajoneuvoihin, mikromobiiliratkaisuihin ja uraauurtaviin yhdistettävyysteknologioihin. IAA:n tavoitteena onkin tuoda tapahtumassa esiin seuraavan sukupolven liikkuvuuskokemuksia. astaralla on keskeinen rooli yksilöllisten liikkuvuuspalveluiden tarjoajana dataohjatun teknologiansa avulla.

”Olemme innoissamme, että tämän dynaamisen alan edelläkävijöinä voimme esitellä monipuolisia, henkilökohtaisen liikkuvuuden ratkaisujamme tässä vaikuttavassa tapahtumassa. Liikkuvuuden ekosysteemimme avulla emme vain valmistaudu liikkuvuuden tulevaisuuteen: muokkaamme aktiivisesti sen maisemaa ja tartumme samalla mahdollisuuksiin”, sanoo Brand Director William Meerschaut astara Western Europelta.

astara on edustettuna myös IAA-näyttelyn paneelissa, joka käsittelee tulevaisuuden auton omistamista, leasingiä, jakamista ja tilaamista. Yhtiön näkemyksen älykkäiden kaupunkien evoluutiosta jakaa Sebastian Canadell, joka toimii konsernin liikkuvuusyksikön päällikkönä. astara on sitoutunut kestävään kehitykseen. Yhtiö haluaa edistää tulevaisuuden liikkuvuutta sekä samalla vastata yhteiskunnallisiin haasteistiin.

”Älykkäitä kaupunkeja ruokkii data ja teknologia, ja tällä on muuttava vaikutus liikkuvuuteen. Hyödynnämme astaralla teknologia-alustaamme, datan ja ymmärryksemme nousevista trendeistä sekä muutoksista kehittääksemme räätälöityjä projekteja, jotka tasoittavat tietä älykkäille kaupungeille voittamaan liikkuvuuteen liittyviä haasteita”, Canadell kertoo.

astara on vahvasti läsnä Saksan markkinoilla noin 80 työntekijän voimin kahdella toimistolla: Kölnissä ja Frankfurtissa. Yhtiön rakentanut vankan maahantuontiportfolion Isuzu-, Maxus- ja -SsangYoung -brändeille. Lisäksi astara edustaa Saksassa miniajoneuvoistaan tunnettuja Microlino- ja Silence-merkkejä.

Mikroliikkuvuus kaupunkiympäristöissä on vain yksi trendeistä, joita astara on nähnyt nousevan liikkuvuusalalle. Vastatakseen kasvavaan kysyntään astara lisäsi tunnetun sveitsiläisen Microlino-brändin aiemmin tänä vuonna valikoimaansa Saksassa, joka on sittemmin laajentunut Espanjan markkinoille. Innovatiivinen Microlino-cityauto tarjoaa astaralle kestävämmän ratkaisun kaupunkiliikenteen tarpeisiin. astara esittelee IAA:ssa myös Silence-merkin sähköisiä ajoneuvoja, miniautoja sekä skoottereita, jotka täydentävät yrityksen urbaanien tuotteiden valikoimaa.

astaran osasto on IAA:ssa hallissa B1 (E11).

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi