Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Eltelille useiden miljoonien sopimus Kaisanetin valokuituverkon rakentamisesta

Eltel on voittanut osuuden Kainuun ja Ylä-Savon alueella toimivan Kaisanet Oy:n valokuituverkkohankkeen rakentamisesta. Sopimuksen arvo Eltelille on useita miljoonia ja se vahvistaa merkittävästi läsnäoloamme alueella.

Eltel on voittanut osuuden Kainuun ja Ylä-Savon alueella toimivan Kaisanet Oy:n valokuituverkkohankkeen rakentamisesta.

Eltelin vastuulla on Kaisanetin valokuituverkon rakentaminen sisältäen kaikki työt, joita yhtenäisen valokuituverkon Eltelin voittamilla rakentamisen alueilla edellyttää. Sopimus astuu voimaan tammikuussa 2023 ja on kestoltaan kolme vuotta.

”Kiitos asiakkaallemme Kaisanetille luottamuksesta! Sopimus on meille merkittävä ja olen iloinen, että sen myötä läsnäolomme alueella on entistäkin vahvempi”, sanoo Juha Luusua, Eltelin toimitusjohtaja. Kaisanetin investointiohjelman johtaja Petri Kilpeläinen on iloinen hankkeen käynnistymisestä ja kommentoi seuraavaa: ”Olemme innoissamme tästä yhteistyöstä, jolla tulemme varmistamaan alueemme asiakkaille entistäkin kattavamman ja nopeamman valokuituverkon”.

Eltel vastaa osaltaan siitä, että loppuasiakkaat kokevat Kaisanetin valokuituverkkorakentamisen sujuvana ja vastuullisena. Panostamme työmaiden turvallisuuteen ja projektin aikaiseen tiedonkulkuun. Käytännössä työmme kokonaisuuteen kuuluu verkon rakentaminen alkaen suunnittelusta luvituksineen, rakentaminen ja asentaminen kokonaisuudessaan, päättyen päätelaitteiden asennukseen loppuasiakkaiden kotona. Olemme sitoutuneet urakointikumppaniemme kanssa edustamaan asiakastamme työmailla parhaalla mahdollisella tavalla.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi