Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Finnlines valittiin vuoden 2022 logistiikkayritykseksi

Turun kauppakamari ja Suomen Osto- ja Logistiikkayhdystyksen, LOGY:n, Varsinais-Suomen piiri myöntävät joka toinen vuosi tunnustuksen vuoden logistiikkayritykselle. Vuoden 2022 tunnustus annettiin Finnlinesille.

Finnlinesin ensimmäinen Superstar-ropax-alus Finnsirius laskettiin vesille 30.8.2022.

Päätöstä perusteltiin Finnlinesin tarjoamalla lastikapasiteetilla sekä useilla päivittäisillä lähdöillä Suomen ja Ruotsin välillä. Finnlinesia kiitettiin investoinneista uusiin, ympäristöystävällisiin rahti-matkustaja-aluksiin. Yhteys Ruotsiin on Varsinais-Suomelle hyvin tärkeä. Nykyään kaikki toimet huoltovarmuuden ylläpitämiseksi ovat tervetulleita ja merenkulku on Suomelle elintärkeä toimiala.

– Olemme iloisia tunnustuksesta ja ylpeitä roolistamme Suomen ulkomaankaupan ja huoltovarmuuden keskeisenä toimijana. Finnlines on viime vuosina investoinut merkittävästi ympäristöystävälliseen teknologiaan ja uusinut aluskantaansa, josta viimeisin esimerkki on syksyllä liikenteeseen tulevat uudet ropax-alukset. Nämä lisäävät huomattavasti sekä rahti- että matkustajakapasiteettia Naantali–Långnäs–Kapellskär-reitillä, kuvailee Finnlinesin kaupallinen johtaja Staffan Herlin.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi