Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Huawei Watch 4 tarjoaa hyvinvointia tyylillä

Huawein uusissa Watch 4 -älykelloissa on yhtiön edistynein valikoima terveystoimintoja sekä eSIM-yhteydet. Kokonaisuuden viimeistelevät futuristisen tyylikäs muotoilu ja ensiluokkaiset materiaalit. Watch 4 -kellojen ennakkomyynti Suomessa alkaa 8. kesäkuuta.

Huawei Watch 4 pro maailman menestyneimmän kestävyysjuoksijan Sir Mohammed ”Mo” Farahin kädessä

Huawein viimeisimmät älykellot, Watch 4 ja Watch 4 Pro, laajentavat käsitystä siitä, mitä kaikkea älykello voi olla. Modernin muotoilun sekä huipputeknologian ja -materiaalit yhdistävillä kelloilla käyttäjät voivat hallita arkeaan ja hyvinvointiaan vaivatta.

“Me Huaweilla ymmärrämme, että elämä on toisinaan hektistä. Watch 4 -kellot on suunniteltu saumattomiksi kumppaneiksi kiireiseenkin elämäntapaan. Juoksitpa sitten asioilla tai maratonia, Watch 4 -kellojen innovatiivinen teknologia ja älykkäät ominaisuudet varmistavat miellyttävän käyttökokemuksen. Uskomme, että uusimmat älykellomme täyttävät kuluttajien moninaiset tarpeet ja helpottavat heidän arkeaan”, sanoo Sofia Björnerfors, Huawei Nordic.

“Huawei on todella omistautunut hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen. Tämä näkyy selkeästi Huawein kellojen ainutlaatuisissa ominaisuuksissa ja uusissa innovaatioissa. Huawein uusimmissa Watch 4 -sarjan kelloissa sovellus, joka antaa helposti ja kattavasti 60 sekunnissa seitsemän eri keskeistä terveystulosta kehosi tilasta. Olen käyttänyt heidän älykelloaan jo jonkin aikaa ja olen todella vaikuttunut saamistani tiedoista, mittausten tarkkuudesta ja myös siitä, kuinka helppoa on päästä käsiksi Huawei Health App -sovelluksen tietoihin”, kertoo urheilulääkäri Pippa Laukka.

Jokapäiväinen apuri ja kattava terveysseuranta yhdessä paketissa

Huawei Watch 4 -laitesarjan kellojen terveystoimintoihin lukeutuvat esimerkiksi tarkka EKG-toiminto, 8-kanavainen optinen sykeanturi, TruSeen™ 5.0+ -sykemittausjärjestelmä ja rytmihäiriöiden PPG-analysointi. Näiden teknologioiden yhdistelmä mahdollistaa useiden sydämen terveydestä kertovien tekijöiden seurannan ja voi varoittaa käyttäjää etukäteen sydämen terveysriskeistä.

Varhaisen keuhkojen toiminnan heikkenemisen oireita ei yleensä havaita, mutta Watch 4 -kellot vastaavat haasteeseen uudella Respiratory Check -toiminnolla. Erityinen algoritmi analysoi keuhkojen hyvinvointia esimerkiksi hengitystiheyden, SpO2-tulosten ja yskän äänien avulla sekä tietoa tupakoinnista tai ilmansaasteista hyödyntäen. Uusi toiminto tarjoaa arviot ja tulokset helppokäyttöisessä muodossa sekä muodostaa räätälöityjä neuvoja Huawei Health -sovelluksessa.

Watch 4 -kelloissa on myös edistynyt unenseurantajärjestelmä, Huawei TruSleep™ 3.0. Yhtiön teknologista ratkaisua on tutkittu, kehitetty ja hiottu useiden vuosien ajan, minkä ansiosta kyseessä on alan johtava infrapunavaloon perustuva unenseurantaratkaisu. Viimeisin versio parantaa seurannan tarkkuutta ja antaa käyttäjälle tietoa sekä yöunien että päiväunien kestosta, laadusta ja rakenteesta (unen tasoihin lukeutuvat kevyt uni, syvä uni, REM ja valveilla olo).

Tietoa terveydestäsi reaaliajassa

Watch 4 -kellot ottavat tuntuvan harppauksen jokapäiväisessä terveyden seurannassa mittaamalla seitsemää osatekijää samanaikaisesti. Perinteisten mittausten, kuten sykkeen ja happisaturaation, lisäksi joukkoon lukeutuvat EKG, valtimon jäykkyydentunnistus, stressitasot, ihon lämpötila ja keuhkojen toiminta. Health Glance- ja Health Trends -toiminnoilla käyttäjä saa helposti ymmärrettävän yleiskatsauksen mittauksiin ja hyvinvointiinsa. Älykkäät terveysmuistutukset taas tarjoavat ajantasaisia ehdotuksia esimerkiksi terveen sykkeen ja veren happisaturaation ylläpitämiseksi. Muistutukset huomioivat myös mahdolliset poikkeavuudet mittauksissa, jotta ongelmat on mahdollista havaita varhain.

Huawei Health -sovelluksen yhteisöominaisuuksien avulla käyttäjä voi kutsua perheenjäseniä tai ystäviä näkemään mittaustuloksiaan. Käyttäjät voivat siis seurata rakkaimpiensa terveydentilaa etänä tai saada hälytyksiä esimerkiksi kaatumistilanteista.

Nosta harjoittelu uudelle tasolle yli 100 urheilutilalla

Watch 4 -kellot ovat erinomaisia kumppaneita kuntoiluun. Käyttäjät voivat hyötyä yli 100 harjoittelutilasta, mukaan lukien suosituimmat lajit, kuten juoksu, pyöräily ja uinti. Ammattimaiset arvio- ja palautetoiminnot auttavat ymmärtämään harjoittelua ja sen vaikutuksia paremmin. Mukana on jopa vapaasukellustila sekä useita sukelluksessa avustavia toimintoja, kuten veden lämpötilan seuranta ja kompassi. Watch 4 -kellot ovat läpikäyneet ankarat vedenpainetestit ja ne kestävät suolavettä, lämpötilanvaihteluita sekä iskuja.

Aktiivisuusrenkaat ovat yksinkertainen ja tehokas motivaattori, joka auttaa käyttäjiä saavuttamaan harjoittelu- ja aktiivisuustavoitteensa. Reaaliaikainen palaute ja tilannekohtaiset ilmoitukset kannustavat sekä saavuttamaan että ylittämään omia tavoitteita.

Kaikki, mitä älykellolta voi pyytää

Huawei Watch 4 -sarja erottuu älykellojen massasta uniikilla muotoilullaan ja ensiluokkaisilla materiaaleillaan. Watch 4 Pro on valmistettu ilmailuteollisuuden tasoisesta titaanista ja se on saatavana tummalla nahkarannekkeella. Watch 4 on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja kellon mukana tulee musta fluoroelastomeeriranneke, joka takaa sporttisen tyylin ja on helppo puhdistaa. Molemmissa malleissa on 1,5-tuumainen LTPO-näyttö (Low-Temperature Polycrystalline Oxide), tuki vapaasukellukselle jopa 30 metrin syvyyteen, 5 ATM vedenpitävyysluokitus uidessa sekä IP68-luokitus. Kellosarjan räätälöidyissä kellotauluissa aiheina ovat kuu ja planeetat, ja kaiken kaikkiaan saatavilla on yli 20 000 kellotauluteemaa.

Watch 4 -sarjan älykelloissa on myös päivitetty käyttöliittymä, joka lehtimäinen asettelu tekee tietojen selauksesta ja sovellusten valitsemisesta helpompaa. eSIM-yhteensopivuus mahdollistaa itsenäiset puhelut ja viestit, mikä vähentää riippuvuutta älypuhelimesta. Tätä tukee entisestään Huawein ensimmäinen kelloille tarkoitettu karttasovellus, Petal Maps Watch Edition, jolla navigointi onnistuu ilman puhelinta. Super Link -toiminto taas yhdistää kellon puhelimeen ja kuulokkeisiin saman tilin kautta, jolloin puhelujen vastaanottaminen, musiikin hallinta ja kameran etälaukaisu kellon kautta onnistuvat helposti.

Watch 4 -kellojen kahden ytimen arkkitehtuurin ansiosta korkea suorituskyky ja pitkä akunkesto ovat molemmat käsien ulottuvilla. Käytettävä suoritin valitaan älykkäästi käyttötilanteen mukaan, mikä minimoi virrankulutuksen käyttökokemuksesta tinkimättä. Tämän joustavuuden ansiosta Watch 4 Pro -kellomallin akunkesto on keskivertokäytössä ja Standard-tilassa 4,5 päivää. Watch 4 -kellomallin akunkesto taas on keskivertokäytössä ja Standard-tilassa kolme päivää. Mahdollisimman pitkää akunkestoa kaipaavat voivat vaihtaa Ultra-long Battery Life -tilaan, jolla Watch 4 Pro- ja Watch 4 -kellomallien akunkestot nousevat 21 ja 14 päivään. Virransäästötilassa käyttökokemus pysyy hyvänä ja esimerkiksi urheilutila ja terveyden seuranta ovat edelleen käytettävissä.

Kun virta viimein loppuu, Watch 4 -kellojen Wireless SuperCharge -ominaisuus takaa nopean latauksen. Vain 15 minuutin lataus tuo kokonaisen päivän käyttöaikaa.

Hinta ja saatavuus

Huawei Watch 4 -älykellot tulevat Suomessa ennakkomyyntiin torstaina 8. kesäkuuta 2023 Elisalle, DNA:lle ja Telialle. Jälleenmyyjillä on erikoistarjouksia ennakkomyynnin aikana. Kauppojen hyllyille laitteet laskeutuvat 22. kesäkuuta. Watch 4 -mallin suositushinta on 449 € ja Watch 4 Pro -mallin suositushinta on 549 €.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi