Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Ove’s Garage Triangle Motorin pääomistajaksi

Ove’s Garage on ostanut klassikko- ja harrasteautojen huoltoon, korjaamiseen ja rakentamiseen erikoistuneen Triangle Motorin enemmistöosuuden. Kaupan myötä Ove’s Garage tarjoaa laajan palvelukattauksen suomalaisille ja kansainvälisille asiakkailleen.

Ove’s Garagen perustajan Tim Olinin mukaan yrityskaupan taustana on halu olla omalla sarallaan alan johtava yritys Suomen ja Pohjoismaiden markkinassa.

-Tavoitteenamme on olla enemmän kuin autoliike. Haluamme tehdä mahdollisimman paljon käyttö- ja klassikkoautoihin liittyvää liiketoimintaa, ja samalla tarjota asiakkaillemme kaikki käyttö- ja klassikkoauton omistamiseen tarvittavat palvelut saman katon alta, Olin kuvailee.

Ove’s Garagen toimitusjohtajan Marko Edfeltin mukaan yrityskauppa sopii kummankin yrityksen strategiaan kuin nenä päähän.

-Triangle Motorilla on tavoitteena modernisoida palvelutarjoomaansa, kun taas Ove’s Garage hakee palettiinsa uusia lisäarvopalveluita, Edfelt tiivistää.

Autojen unelmatehdas

Vuonna 1996 perustettu Triangle Motor on täyden palvelun klassikko- ja harrasteajoneuvoihin erikoistunut yritys. Yritys työllistää 12 alan ammattilaista ja on alallaan Pohjoismaiden johtavia yrityksiä. Triangle Motorin yli 2000 neliötä käsittävä autojen unelmatehdas sijaitsee Loimaan Alastarolla. Saman katon alla hoituvat niin korikorjaukset kuin mekaaniset huoltotyöt. 

-Kauttamme onnistuvat myös laadukkaat maalaus- ja verhoilutyöt. Iso osa liiketoimintaa on klassikkoautojen osto, myynti ja välitys. Olemme välittäneet asiakkaillemme tuhansia autoja ympäri maailmaa, Triangle Motorin toimitusjohtaja Risto Paunonen toteaa.

Palvelukattaukseen kuuluu lisäksi autojen entisöinti, modifiointi, kori-, puu- ja maalaustyöt sekä säilytyspalvelut. Tämän lisäksi yritys on alan johtava asiantuntija autosijoittamisessa.

-Autoja on entisöity tuhansia, joista hienoimpia projektejamme on ollut entisöidä vuoden 1936 Mercedes-Benz 200 Lang Cabrio B, jossa loppuasiakkaana oli Mercedes-Benzin maahantuoja. Työ kesti vuosia ja lopputulos ilahdutti molempia osapuolia, Paunonen kertoo.

Rakkaudesta autoihin

Ove’s Garagen yrittäjäkaksikosta Tim Olinin tausta on rahoituspuolella ja Edfeltin mainosmaailmassa. Yrityksen tarina on ollut pitkään olemassa, ja rakkaus autoihin on yhdistänyt aina. Krooniseen autokuumeeseen ei ole löytynyt parannusta, mutta nyt sairauteen on tarjolla täsmähoito.

-Aiemmin olemme tehneet autokauppoja; nyt pystymme myös toteuttamaan unelmia, Olin kertoo.

-Jos asiakas haluaa täsmälleen samanlaisen auton, jolla Hannu Mikkola voitti rallin maailmanmestaruuden tai Miami Vicen Sonny Crockett ajoi kohti auringonlaskua, niin sellaisen me hänelle toimitamme, Marko Edfelt summaa.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi