Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Scania rent paikkaa kalustovajetta lyhyelläkin varoitusajalla

Scania Rent tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kuorma-autoja vuokrattavaksi asiakkailleen. Tällä kertaa asiakkaalle päätyi Scania R770 koukkuauto. Autoja on saatavilla ajoon lyhyelläkin varoitusajalla erilaisiin tarpeisiin muutamasta päivästä aina pidempiin vuokrauksiin.

Scania Rent koukkuauto valmiina penkkariajeluihin Nurmijärvellä.

Nurmijärveläinen kuljetusyritys Esko Valtee Oy hyödynsi Scania Rentin palveluita normaalien ajojen lisäksi ylimääräisenä ajoneuvona penkkariajeluissa.

– Saimme samalla kerralla huollettua omaa kalustoamme, kun Rentiltä vuokratulla autolla pystyttiin ajamaan normaaleja työkeikkoja, yrityksen toimitusjohtaja Sini Itkonen kertoo.

– Lisäksi saimme samalla kolmannen auton oman kaluston lisäksi ajamaan Nurmijärven lukion abien penkkarit, kun abeja yllättäen olikin aikaisempia vuosia enemmän. Näin ei tarvinnut ottaa omaa vanhempaa kalustoa tähän ajoon.

Esko Valtee Oy: henkilökunta valmiina ajeluttamaan paikallisen lukion abit. Kuljettaja Topi Kulmala, yrittäjät Ari Valtee ja Sini Itkonen sekä kuljettaja Mikko Kovanen.

Kaluston vuokraus Scania Rentiltä on asiakkaalle huoletonta. Vuokrauksen hintaan sisältyy ajoneuvon huollot ja korjaukset, vakuutus, renkaat ja ajoneuvovero. Kaikki Scania Rent ajoneuvot ovat premium-varusteltuja uuden sukupolven Scania-mallistoa joista löytyy muun muassa Scania Opticruise-vaihdeautomatiikkaa, lisälämmittimet, alkolukot ja navigaattorit.

– Auto on siistissä kunnossa ja ajettavuus erittäin hyvä, kuljettaja Mikko Kovanen kertoo penkkarihulinoiden keskeltä.

Scania R770 koukkuauto saatiin Esko Valtee Oy:lle ajoon Nurmijärven Scania-myyjä Teemu Hirvosen kautta.

– Soitimme Teemulle ja kerroimme tilanteen lisäauton tarpeesta. Teemu lupasi selvittää ja noin vartin kuluttua soikin jo puhelin ja Scania oli varattuna.

Scania Rent ajoneuvolla saakin ajella rauhallisin mielin sillä tarpeen mukaan koko Scanian kattava huoltoverkosto on käytettävissä myös vuokrakalustolla ympäri Suomen.

Tutustu Scania Rent palveluihin tästä.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi