Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Nyt vuokrataan moottorikelkkoja 29.01.2010

Runsasluminen talvi on saanut yhä useamman suomalaisen haluamaan moottorikelkan päälle. Moottorikelkat ovat iRent Oy:n vuokrailmoituspalvelussa selkeästi kuukauden kiinnostavin tuote.

Pohjois-Suomea lukuun ottamatta moottorikelkalle on yleensä vähän käyttöä ja investointi on iso. Vauhdin hurmasta talvisessa luonnossa pääsee kuitenkin nauttimaan, jos löytää vuokrakelkan kohtuullisella vaivalla. Tähän tarpeeseen vastaa vuokraportaali www.irent.fi, josta löytyy tällä hetkellä 83 moottorikelkan vuokrailmoitusta ympäri Suomen.

iRent on eräänlainen vuokra-alan eBay, joka yhdistää kaikki vuokrattavia tuotteita etsivät ja tarjoavat tahot. Vuokrattavia moottorikelkkoja, samoin kuin mitä tahansa tarvitsemansa tuotetta, voi etsiä paitsi hakusanalla, myös hintahaitarin tai sijainnin mukaan: ratkaisu voi löytyä edullisesti ihan naapurista.

Ilmoittajina sivustolla on niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin ja vuokrailmoitusten kirjo palvelussa on todella laaja. Tällä hetkellä kiinnostavimpia tuotteita moottorikelkkojen lisäksi ovat kalustetut asunnot, loma-asunnot ympäri maailman, vanhojentanssipuvut, juhlatilat ja erilaiset ajoneuvot. Suosituimpia kohteita voi selata etusivun Katsotuimmat-osiosta: www.irent.fi

Sivuston toiminta rahoitetaan yritysten ilmoituksilla ja mainostuloilla, kuluttajille sen käyttö on täysin maksutonta. iRent on aloittanut toimintansa syyskuussa 2008, ja palvelussa on jo nyt yli 5000 vuokrailmoitusta. Yrityksen taustalla on joukko kokeneita yhteisöpalvelukonkareita, joiden aikaisempia saavutuksia on mm. suuren suosion saanut Koulukaverit.com – palvelu. Molemmat sivustot ovat saaneet alkunsa perustajiensa omista arkisista tarpeista, mikä näkyy palveluiden käyttäjälähtöisyytenä ja selkeänä rakenteena.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi