Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Wasalinen talviaikatauluun muutoksia

Jäätalvi Merenkurkun alueella alkoi varhain tänä vuonna ja Vaasan ja Uumajan välinen reitti on jo jäässä. Jotta laivan tulo- ja lähtöajat pitävät, Wasalinen aikatauluun tulee muutoksia ajalle 1.2.-28.3.2024.

Wasalinen Aurora Botnia talviliikenteessä.

Muutokset koskevat tiistain, torstain ja perjantain lähtöjä. Torstain ajoaikoja on pidennetty, joten saapuminen Vaasaan on tavallista myöhemmin. Perjantaisin ajetaan vain kaksi lähtöä ja tiistaisin otetaan käyttöön myöhäinen iltalähtö.

Perjantaina 8. maaliskuuta on poikkeusaikataulu laivalla järjestettävien metsästysmessujen vuoksi.

”Merenkurkun jäätalvi on alkanut tänä vuonna aikaisin ja näyttää siltä, ​​että kova jäätalvi vain jatkuu. Ennusteet osoittavat myös kylmän sään jatkuvan tammikuussa. Olemme sopeuttaneet aikataulua saadaksemme lisää ajoaikaa, ja teemme parhaamme pitääksemme aikataulumme sekä varmistaaksemme, että Merenkurkun huoltovarmuus jatkuu luotettavasti”, sanoo Peter Ståhlberg, Wasalinen toimitusjohtaja.

”Olemme ottaneet huomioon sekä rahti- että matkustajaliikenteen tarpeet ja pyrimme minimoimaan jäätilanteen aiheuttamat häiriöt. Pahoittelemme tilanteesta mahdollisesti aiheutuvia häiriöitä”, Peter Ståhlberg jatkaa.

Wasaline ottaa yhteyttä kaikkiin, joihin aikataulumuutos vaikuttaa.

Löydät uuden aikataulun oheisesta linkistä:

https://www.wasaline.com/fi/aikataulu/

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi