Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Valtakunnallinen autojen vara- ja huolto-osien, lisävarusteiden, tarvikkeiden, autokemikaalien, öljyjen ja työkalujen jakeluun erikoistunut Fixus-ketju laajentaa palveluaan netissä. 29.01.2010

Tällä hetkellä www.fixus.fi osoitteesta löytyy jo toistakymmentä Fixus-liikettä, jotka palvelevat kuluttajia myös nettikaupan muodossa. Tavoitteena on, että Fixusnet-palvelu laajenee vuoden kuluessa kymmenille uusille paikkakunnille.

Nettikaupassa kuluttaja voi tutustua paikallisen Fixus-liikkeen tarjontaan. Autojen vara- ja huolto-osien kirjo on tänä päivänä valtava, eikä yksittäisellä Fixus-liikkeellä ole mahdollisuuksia kaikkien osien varastointiin. Nettikaupan kautta osat on helppo tilata noudettavaksi läheiseen Fixus-liikkeeseen lyhyellä toimitusajalla. Kuluttajan ulottuvilla on näin yli 80.000 tuotetta tuotenumero-, hinta-, saatavuus- ja tuotetietoineen.
Fixusnet-palvelussa pyritään yhdistämään nettikaupan hyödyt Fixus-liikkeessä tapahtuvaan asiakaspalveluun. Tehty tilaus tarkastetaan aina vastaanottovaiheessa osien sopivuuden toteamiseksi. Oikeiden osien määrittäminen kun ei aina ole itsestään selvää alan ammattilaisellekaan.
Tilatut tuotteet on noudettavasti ilman erillisiä rahti- tai toimitusmaksuja valitusta Fixus-liikkeestä. Maksu tapahtuu vasta kun kuluttaja on voinut liikkeessä tutustua tuotteisiin ja todeta ne itselleen sopiviksi.
Fixus-ketju ja Merkillisen Hyvät Osat, ovat nyt kuluttajien palveluksessa yötä päivää.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi